DE SPEELCLUB

De speelclubbers. Met hun gele sjaaltjes trekken ze iedere zondag vol enthousiasme naar de werking. Ze bruisen van de energie en zitten boordevol fantasie. Een wereld bevolkt met dappere ridders, moedige jonkvrouwen, geheimzinnige magiërs en angstaanjagende draken kent voor hen geen geheimen. Tochten, pleinspelen, knutselen het hoort erbij. Het werkjaar sluiten ze af met zeven dagen kampplezier. Iedereen van het derde en vierde leerjaar is bij de speelclub welkom.

∆ De speelclub anno 2020 ∆

Dit jaar bestaat de speelclubleiding uit:

Lorenzo De Jonckheere
Margot de Clercq
Wouter Van Heyste
Dylan De Cramer
Auvele Debeuf
Timon Van Haecke

Heeft u een vraag of een opmerking voor 1 van onze leiders of leidsters? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via dit email-adres: info@chiro-ierlinck.be. Voor dringende vragen, mag u altijd rechtstreeks contact opnemen met iemand van de leidingsploeg!