DE RAKWI'S

De groene Rakwi’s. Ja, groen zijn we wel. Het bos is namelijk onze natuurlijke habitat. Kampen bouwen, dat is één van onze specialiteiten. Wij trekken erop uit en verkennen de wereld met onze neus in de modder. Op tocht hoor je ons al van ver komen: “De Rakwi’s zijn de beste, tegen ons kan niemand op! En als ze ons willen pesten dan … ” (De rest van dit uiterst geheime Rakwi-lied krijg je te horen als je naar de werking komt). Als je in het vijfde of zesde leerjaar zit, kom dan als de bliksem naar de Chiro, en twijfel niet om deel te worden van onze su-per toffe Rakwi-bende.

∆ De rakwi's anno 2017 ∆
Dit jaar bestaat de rakwileiding uit:

Bjarne Van de Reviere
Kjell Verstraete
Benji Hallaert
Lorenzo De Jonckheere

Door op hun naam te klikken kan u hun gegevens zien! 2de maal klikken & ze verdwijnen terug. Voor de beste zichtbaarheid is slechts 1 info-fiche tegelijk te bekijken.

Heeft u een vraag of een opmerking voor 1 van onze leiders of leidsters? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via dit email-adres: info@chiro-ierlinck.be. Voor dringende vragen, mag u altijd rechtstreeks contact opnemen met iemand van de leidingsploeg!