Ga naar de inhoud

Wat is Chiro? / Over Chiro Ierlinck

Chiro is een jeugdbeweging die meer dan 100.000 kinderen en jongeren uit heel Vlaanderen elke zondag samenbrengt voor een dag vol spel en plezier. Ook Chiro Ierlinck maakt deel uit van deze groep. Onze enthousiaste leiding staat klaar om elke leeftijdsgroep een onvergetelijke jeugd te bieden, vol afwisselende activiteiten.

Of het nu gaat om originele spelvormen, spannende tochten, weekendjes weg of onze jaarlijkse bivak: er is voor elk wat wils. Van stadsspellen en sportactiviteiten tot knutselmomenten, filmavonden en waterspelen, we bieden een breed scala aan mogelijkheden die teamwork en creativiteit stimuleren.

Maar Chiro leeft niet alleen op zondag. Doorheen de week is het vaak onderwerp van gesprek op de speelplaats en in de klas. Ook de leiding blijft actief, zowel in het voorbereiden van werkingen als in het organiseren van extra evenementen zoals de Flabbefeesten en Je Suis Party, waar iedereen welkom is. Chiro is meer dan een jeugdbeweging, het is een hechte gemeenschap waar vriendschap en samen plezier maken centraal staan.