CHIRO OP VERPLOATSING

10 - 15 september

Dit jaar laat Chiro Ierlinck zich weer zien! We vertoeven opnieuw een weekje in het hart van Knesselare, midden op de Ploatse & iedereen is welkom om ons op gelijk welk moment dan ook te vergezellen! Maar we kamperen niet gewoon een weekje op het dorpsplein, we organiseren er ook allerlei activiteiten voor de kindjes, zodat zij die eerste schoolweken toch iets makkelijker verteren en weer helemaal klaar zijn om aan hun chirojaar te beginnen.

HET PROGRAMMA

Dinsdag 10 september | RAKWI'S OP VERPLOATSING | Van 16h15 tot 20h00

De leiding zal alle kinderen van het vijfde en zesde leerjaar die willen meedoen, ophalen aan de schoolpoort (Gelieve hiervoor het strookje in te vullen en dit aan je juf of meester te geven! Om 20h mogen de ouders hen dan ophalen op camping "de Ploatse". We voorzien ook een avondmaal voor de kinderen!

Woensdag 11 september | PINKELS & SPEELCLUBBERS OP VERPLOATSING | Van 14h00 tot 17h00

Een echte chironamiddag voor de allerjongsten. De kindjes van het eerste en tweede leerjaar worden ondergedompeld in 3 uur echt chiroplezier. Hetzelfde geldt voor de jongens & meisjes van het derde en vierde leerjaar!

Donderdag 12 september | TITO'S OP VERPLOATSING | Van 17h00 tot ...

Als je eenmaal in het middelbaar zit, mag je al eens wat meer ook denken wij dan. Wij verwachten alle kids van het eerste en tweede middelbaar na school op de Ploatse. Daar maken we samen tijd om het eventuele huiswerk te maken en daarna is het tijd voor een avond vol activiteiten. De tito's die willen, kunnen ook een nachtje bij ons blijven slapen en wij zorgen dat jullie de dag erna fris en monter terug achter de schoolbanken kunnen plaats nemen.

Vrijdag 13 september | KETI'S OP VERPLOATSING | Van 17h00 tot ...

Voor alle jonge dames & heren van het derde en vierde middelbaar geldt hetzelfde als voor de tito's. Vanaf 17h verwachten wij hen om samen het weekend in te zetten met enkele avond/nachtactiviteiten. Ook zij kunnen blijven slapen, om zaterdagochtend gewekt te worden door enkele toevallige passanten om af te sluiten met een ontbijt op de Ploatse!

Zaterdag 14 september | CAFE IERLINCK OP VERPLOATSING | Vanaf 19h00 tot ...

Op zaterdagavond transformeert onze camping even in een openlucht-bar. Iedereen is welkom voor een gezellige babbel met een goed glas in de hand. En geen openlucht-bar zonder wat live muziek, dus gedurende de avond zullen ook enkele bands het beste van zichzelf geven!

OP HET PROGRAMMA STAAN:

20h ∆ SEXY TIGER
22h ∆ THE SECOND REVOLUTION


Zondag 15 september | CHIRO IERLINCK OP VERPLOATSING & TERUG| Vertrek van 13h30 tot 14h30

Het einde van onze kampeerweek, maar het officiële begin van ons werkjaar! En voor deze éné keer mogen niet alleen de kindjes meespelen op zondag-namiddag. Ook alle ouders, grootouders, tantes en nonkels zijn welkom! Op deze speciale namiddag worden jullie allemaal voor 1 keer een chiro-lid. Met de volledige leiding organiseren wij een echt chirospel voor jong en oud. Dit valt samen met onze terugkeer naar onze vaste uitvalsbasis, de Flabuit, waar iedereen dan kan genieten van een dessertbuffet! Als je wilt deelnemen aan het familie-chiro lid voor 1 dag-spel, dient u wel op voorhand in te schrijven, door hier te klikken! Wenst u enkel te smullen van ons dessert-buffet, bent u natuurlijk welkom van 16h00 aan de flabuit! TOT DAN !